RSS
Hello! Welcome to this blog. You can replace this welcome note thru Layout->Edit Html. Hope you like this nice template converted from wordpress to blogger.

Kenape "apabilatanganberbicara"???


Ya mesti korang yang da jengok blog aku ni tertanye2 nape la mamat hensem ni buboh name blog die cenggini..walaupon xtertanye2 wat2 la tertanye2..hahahaha..Frasa "apabilatanganberbicara" dipilih sebagai name blog aku ni disebabkan oleh tangan aku ni lebih banyak berbicara berbanding dengan mulut aku ni..haha..ye memang aku ni kurang bercakap..dan apabila tangan aku ni da mula berbicara maka terhasillah blog macam ni..



Aku ni akan banyak bercakap pakai mulut bile aku lepak2 ngan ngan kawan2 rapat aku terutamenyer geng ROCK KERAS la..huhu..aku xbercakap bukan aku sombong, tapi da memang macam ni la perangai aku nak wat macam mana..sebab 2la xde awek coz xbanyak cakap..huhu..sampai saiful amin penah cakap "kalo kat luar shaher xbanyak cakap tapi kalo kat alam maya kalah ko"..hahahaha..



Aku hanya bercakap bile perlu je..kalo xde bende aku nk cakap jadi aku diam je la..xbanyak dosa..jadi wat rakan2 sekalian kalo aku diam time ngah lepak ngan korang paham2 je la..xyah la tanye2 lagi..ha dan satu perkara yang aku xsuke bile perkenalkan aku kat kawan korang xyah la nak mention "DIE NI PENDIAM"..perlu ke nak bagitaw kat orang..haih..lepas ni kalo nak kenalkan aku kat orang jangan wat macam tu ye..atau pon xyah kenalkan..lagi senang..aku pon xsakit ati..

hmmm..xtau da ape lagi tangan aku ni nak cakap..sampai sini je kot..kalo ade sebarang kemusykilan tinggalkan saje komen anda di bawah..seehingga bertemu lagi..babye..

4 comments:

Liyka said...

hensem hensem , aku pun same mcm kau la.. kat luar pendiam n pemalu sikit dari kau, kat dlm alam maya ckp banyak . semalam kan aku shupin , tiba2 terjumpa budak fb aku kat giant buat ptama kali. kau tau tak, aku ter bertentang mata dgn dak laki tu, dahtu aku pergi nye pusing 90drjah terus lari . inila bende bodoh penah aku buat . malu gilee wehh .

mrbrightside said...

hahahaha..
ape kene la ko ni ahjumma..
kalo jumpe aku ko wat mcm 2 aku makan ko..
hahaha..

Liyka said...

sebab ktorng agak rpat sblum ni, dia asyik nak blanje aku kuar mkn je. tapi aku ckp taknak taknak . last2, diketemukan jugak . mak aihhh .. klu aku trbuat kau mcmtu aku mtk maaf la. luar sedar wehh , aku sgt takde kyakinan nak bhdpn ngn org . kenapa laa aku msti lari kluar giant tu . sengal2, padhal byk brg aku tak bli lagi huhuhu

mrbrightside said...

hahahaha..
malu xde la smpi lari kot..
huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 apabilatanganberbicara. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Free Blogger Layouts | Bloggerized by Miss Dothy