RSS
Hello! Welcome to this blog. You can replace this welcome note thru Layout->Edit Html. Hope you like this nice template converted from wordpress to blogger.

~KEMBANG PERAWAN~



Sedang melayan filem "Kembang Perawan"..Tengok kat YouTube macam best je..Cite remaja aku suke tengok..maklum la aku kan remaja..tapi kali makcik2 atau dalam bahasa Korea nye ahjumma kalo nk tengok boleh je..kalo rase remaja tengok la..huhu..camne leh tertengok cite ni??ini semua disebabkan oleh ahjumma sapikah..sebelum ni kat blog die Boneka Manik (promote sket) pakai lagu Kembang Perawan yang dinyanyikan Gita Gutawa..nak search la kat YouTube nk tengok video klip lagu ni..aleh2 jumpe plak filem ni..ape lagi download je la..

xabes lagi tengok filem ni..download kt YouTube je..memang xsempat la nak tengok sampai abes tengah ari ni coz jap lagi kol 2.30 ade presentation Business Plan kat fac Biznez yang macam best tu..huhu..dan malam ni akan ade lagi 1 post pasal exam ETR300 tadi..ok jam pon da kol 2..nak siap2 g present..
Daaa~


p/s: da macam ROCK KERAS plak aku tengok 4 orang dalam filem ni.ekeke..;p

1 comments:

Liyka said...

ehem ehem . HAHAHAH . aku mcm kenal la boneca manik tu tp aku tak kenal ahjumma . AHAHHAAH. aku minat ooo lagu kmbang perawan tu tp tp dh lame sgt aku pkai kt blog, nnti org bosan hahahaha. btw , time kasih la ensem sbb promote blog sy .. heeee .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 apabilatanganberbicara. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Free Blogger Layouts | Bloggerized by Miss Dothy