RSS
Hello! Welcome to this blog. You can replace this welcome note thru Layout->Edit Html. Hope you like this nice template converted from wordpress to blogger.

.:It's Time 4 Holiday!!!:.




Yahhoooo!!(ni bukan promote Yahoo! ye..) setelah 2 minggu lebih bertarung dengan final exam akhirnya tamat jugak.hahahahahah..puas ati aku..puas2!!!kepada rakan-rakan ku yang masih di medan perang, teruskan perjuangan anda..hamba sentiasa menyapot anda sekalian daripada depan (kalo menyapot daripada belakang korang xnampak aku)..mula ngan paper ECO415 di Dewan Raja Muda Musa..kemudian ETR300 di Fac AD..setelah itu MGT417 juga di Fac AD..diikuti pula IBM530 di Dewan Raja Muda Musa dan diakhiri oleh RET530 petang tadi di Pusat Sukan..

Setelah penat bertungkus-lumus menelaah pelajaran tanpa mengenal erti penat lelah, maka hari ini hamba dan rakan sekelas telah melempiaskan segala perasaan dengan berphotoshoot di I-City..yeehuu..















Saiful Amin



Din




Din & Cayrole

Ina

Qis & Ain

Sufi si Photographer

Post kali ni banyak sket gambar..so, kepada kawan-kawan selamat bercuti..kalo nk maen badminton ajak aku..hehehe..cuti-cuti jugak..jangan lupe sem depan da praktikal..aku praktikal kt mne??kat kat Karangkraf je..bahagian akhbar Sinar Harian..nantikan kemunculan artikel yang hangat dan panas daripada shaher zaman..hahaha..
Chawww!!

4 comments:

sadiah*iya* said...

jelesssss!!!!!!!

mrbrightside said...

mengapa anda jelessssss????

Liyka said...

elehh, kalau support dari belakang tak nmpak konon , taula ko slimmm .. huh

ehem ehem , btw terima kasih byk kerana membanggakan tempat kelahiran aku. SHAH ALAM. terima ksih byk2 ,, dah 19 tahun aku berada di bumi shah alm , sungguh indah permai aman daerahnya ... HAHAHAHAH . muka muka korang kat ats nmpak happy berada kat shah alm . hahahahahahah :p

mrbrightside said...

ceh..
aku besar pon kalo dok blkg mne ko nk nmpk..
hahaha..
kami gembira coz da abes exam la..
pasan ko..
huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 apabilatanganberbicara. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Free Blogger Layouts | Bloggerized by Miss Dothy